top_serviceguide
Via fiber, Telefoni Standard, Öppen TV och Grundpaket
543 kr/mån
Engångsavgift
897 kr
Jämförpris 24 mån
Bindningstid
Ingen
Uppsägningstid
1 månad
Fraktkostnad
99 kr
Junet_Logo40_PRIMARY-RGBTRIPLE PLAY från Junet

BREDBAND - Junet 250/250: För dig som prioriterar bredband med både riktigt snabb nedladdning såväl som uppladdning. Perfekt för molntjänster, streaming av musik och video, onlinespel och sociala medier.

TELEFONI: Telefoni via bredbandet. Mycket lägre månadsavgift jämfört med fast telefon via telejacket och bättre ljudkvalitet.

TV: Noga utvalda tv-kanaler för dig som prioriterar kvalitet före kvantitet. 20 kanaler som tillsammans innefattar såväl grundkanaler, nyhetskanaler och sport, såväl som fakta- och barnkanaler.

Junet - Bredbandstjänster med snabb och personlig support

• Personlig och professionell support
• Ingen bindningstid
• Obegränsad surf!
• Installationshjälp på distans - alltid
• Heminstallation - på vissa orter

Vi hjälper dig hela vägen
Junet strävar alltid efter att ha en snabb, professionell och personlig support med minimal väntetid. Det ska vara smidigt att ha bredband från Junet.

På vissa orter erbjuder vi även en fri heminstallation till våra nya kunder. Skulle din ort inte innefattas av detta erbjuder vi alltid kostnadsfri installationshjälp och rådgivning via telefon. Förutsättningarna för heminstallation kan ni läsa mer om på www.junet.se...
Denna information tillhandahålls av Junet Denna information tillhandahålls av Junet
svt1svt1HDsvt2svt2HDsvtBarnkanalenkunskapskanalensvt24tv44hd2tv4faktakanal57ankanal9Kanal1112andiscoveryChannelHDanimalplanethdeurosport1hdmtv2tntcartoonNetworkboomerangcnn

Om Junet

Junet erbjuder bredband, tv, streaming, wifi och telefoni till privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag.

Vi strävar efter att erbjuda en snabb och personlig service till dig, för att du ska få ut så mycket som möjligt av din fiberanslutning. En helhetslösning präglad av en högre totalkvalitet.