top_serviceguide
Via fiber, Telefoni Standard
644 kr/mån
Engångsavgift
551 kr
Jämförpris 24 mån
Bindningstid
Ingen
Uppsägningstid
1 månad
info
Lokal information
Observera att vid beställning av tjänster över 100Mbit/s kan viss utrustning behöva bytas. Det kan leda till längre leveranstid på tjänsten samt att man som kund får bekosta byte av fiberlåda. Kontakta oss på Openbit om ni är osäkra på hur det ser ut för er.

1/1 Gbit/s + IP-Telefoni Basic

Fastbit_Logga_din_lokala_bredbandsleverantorFastbit 1/1 Gbit/s + IP-Telefoni Basic är tjänsten för dig som vill ringa billigt och kräver det absolut bästa gällande hastighet och stabilitet. Här är det inga problem att ha flera enheter uppkopplade samtidigt som streamar film & serier, spelar online eller laddar hem och skicka stora filer med raketfart.

Fakturering av fasta månadsavgifter sker från Fastbit AB. Fakturering för samtalsavgifterna sker separat från telefonileverantören Quicknet AB. Om ni vill undkomma faktureringsavgifter för samtalskostnaden behöver ni gå in på er banktjänst på nätet och lägga till Quicknet som betalningsmottagare för Autogiro eller E-faktura. Vid pappersfaktura för samtalsavgifter tillkommer 29kr/månad. Vid E-postfaktura för samtalsavgifter tillkommer 19kr/månad.
Vill ni inte ha Autogiro eller E-faktura för samtalsavgifterna anger ni detta nedan i "meddelanderutan". Obs! Om ni vill använda Autogiro eller E-faktura även för de fasta månadsavgifterna, lägger ni till Skara Energi AB som betalningsmottagare i er banktjänst på nätet.


Engångskostnad 551 kr varav:
425 kr i startavgift
125 kr i fraktkostnad
1 kr IP-telefonibox

Vid portering av befintligt telefonnummer tillkommer dessutom en engångsavgift på 125 kr.

Samtalspriser för utland hittar ni genom att klicka här.
Denna information tillhandahålls av Fastbit Denna information tillhandahålls av Fastbit

Om Fastbit

Fastbit är ett kommunalt bolag som ägs av Lidköpings kommun, VänerEnergi AB och Skara Energi AB. Vi levererar tjänster till både företag och privatpersoner med bra kvalitet och personlig service.